Maalahden Limpun tuotantotilojen käydessä liian pieniksi, päätti perheleipomo aloittaa suuret laajennustyöt. Wikcon oli projektissa mukana pääurakoitsijana.

300 neliötä uutta tuotanto­tilaa

Maalahden Limppu leipoo klassikoksi muodostunutta saaristolaisleipäänsä modernissa tuotantolaitoksessa Vaasan Runsorissa. Joulukuussa 2023 aloitettiin laitoksen laajennusurakka, jonka myötä uutta tilaa rakennettiin peräti 300 neliömetriä. Samalla laitoksessa tehtiin muutostöitä, joihin sisältyi muun muassa väliseinien uusiminen. Maalahden Limppu sai myös aiempaa huomattavasti suuremman lastauslaiturin.

Tähän osaurakkaan osallistui useita urakoitsijoita, joista Wikcon toimi rakennuspuolen pääurakoitsijana.

Kuvia projektin varrelta