Rekrytointi

Hyviä syitä tulla Wikconille töihin

Oikeudenmukainen kohtelu

Me pidämme lupauksemme sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme. Tästä yhtenä osoituksena on erittäin alhainen henkilöstön vaihtuvuus.

Työn vaihtelevuus

Wikconilla pääset osallistumaan mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin. Olemme erikoistuneet vaativampiin projekteihin, joten opit jatkuvasti uutta.

Sisätyöt

Teemme Petolahden halleissamme valmiselementtejä ja muita valmistelutöitä. Tällöin tietyt työntekijät voivat työskennellä sisätiloissa osan ajasta.

Kunnon kesäloma

Suljemme yleensä heinäkuussa, joten kaikki työntekijät voivat pitää kesälomansa. Uskomme työn ja vapaa-ajan tasapainon tärkeyteen.

Tule meille töihin!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi Matiakselle.

Matias Wik, Toimitusjohtaja

Myynti, sisäänosto, rekrytointi

Työntekijämme kertovat

Susanna Yli-Panula on työskennellyt työnjohtajana Wikconilla vuodesta 2021

Kuinka päädyit töihin Wikconilla?

Tutustuin Wikconiin kun opiskelin viimeistä vuotta rakennusinsinööriksi. Viihdyin täällä niin hyvin, että päätin jäädä, kun minulle tarjottiin mahdollisuutta.

Mikä on parasta työssäsi?

Ehdottomasti vaihtelevuus. Työpäivä voi sisältää kaikkea työvaiheiden suunnittelusta materiaalien tilaamiseen.  Joskus autan myös käytännön töissä ulkona kentällä ja nautin todella ulkotöistä.

Millaista on olla nainen miesvalteisella työpaikalla?

En ajattele sitä arjessa enkä koe sitä ongelmalliseksi. Joskus ihmiset ovat yllättyneitä, kun näkevät minut tulevan valkoisessa kypärässäni, mutta lähes aina minua kohdellaan ystävällisesti.

Työntekijämme kertovat

Jonas Ahlbäck on ollut Wikconilla timpurina vuodesta 2007

Kuinka päädyit töihin Wikconilla?

Aloitin kesätyöntekijänä armeijan jälkeen. Minulla ei ollut alan koulutusta, mutta pidin työtä mielenkiintoisena. Sain sitten mahdollisuuden opiskella täällä oppisopimuksella. Olen sillä tiellä.

Mikä on parasta työssäsi?

Se on monipuolinen paikallinen työ. Palkka on myös mielestäni hyvä ja kollegat mukavia.

Mistä syystä olet viihtynyt Wikconilla niin pitkään?

Yrityksellä on mennyt hyvin, ja olemme pärjänneet alan kilpailussa. Siksi minulla on ollut paljon töitä ja vakaa tulonlähde, joten minulla ei ole ollut syytä vaihtaa.

Työntekijämme kertovat

Mathias Backholm on ollut rakentajana Wikconilla vuodesta 2018

Millaista on työskennellä Wikconilla?

Mukavaa! Meillä on ollut paljon vaihtelevia projekteja – sekä suurempia että pienempiä eri paikkakunnilla. Työskentelen alihankkijana, sillä minulla on aiemmin ollut turkistarha ja rakentaminen on ollut sivutyöni.

Mikä on parasta työssäsi?

Porukka on työpaikalla parasta, ja tietysti työn joustavuus ja vaihtelevuus. Aiemmin maanviljelijänä oli kätevää yhdistää siihen rakennusala, koska pystyin vähentämään töitä silloin kun maatila vaati enemmän huomiota.