Wikcon rakentaa Närpiössä parhaillaan Jyskin uutta myymälää, ja hanke etenee vauhdilla. Myöhemmin alkavat myös rivitalon rakennustyöt Kristiinankaupungissa.

Wikconin kesään ja alkusyksyyn on mahtunut paljon – yritys sai vastuulleen uudet hankkeet muun muassa Närpiössä ja Kristiinankaupungissa. Närpiön mittavassa hankkeessa rakennetaan uusi toimipiste huonekaluketju Jyskille. Finbyn kaupunginosaan nouseva toimipiste käsittää 1500 neliömetrin myymälä- ja varastokompleksin sekä pihamyymälän. Rakennukseen tehdään myös väestönsuoja.

Pohjatyöt alkoivat Närpiössä heinäkuun lopussa, ja hankkeen on tarkoitus valmistua huhti-toukokuussa 2024. Urakkamuotona on kokonaisvastuurakentaminen (KVR), eli Wikcon huolehtii koko hankkeen toteuttamisesta, koordinoinnista ja suunnittelusta.

Kristiinankaupungin hankkeessa rakennetaan neljän vuokra-asunnon rivitalo sekä asukkaiden autokatos Kauppasaarentielle. Asunnoista kaksi tulee olemaan kooltaan 75 m² ja kaksi 55 m².

Urakan on tilannut Fastighets Ab Kristinestads Bostäder Kiinteistö Oy, ja se toteutetaan Jysk-projektin lailla KVR-hankkeena. Rivitalon rakentaminen alkaa tämän vuoden lokakuussa, ja hanke valmistuu marraskuussa 2024.